AQUA Naturfagscenter

Præsentation

AQUA Naturfagscenter er et formidlingscenter og naturskole i tilknytning til AQUA Akvarium & Dyrepark, der udbyder en bred vifte af naturvejledningstilbud - undervisning, kurser for lærere/pædagoger og meget andet. AQUA Naturfagscenter er også Videncenter for naturfag i Silkeborg Kommune. Stedet har en central placering tæt på skov og flere forskellige søtyper. Den smukke natur og stedets faciliteter med bl.a. undersøgelsesudstyr, bålområde, kanoer og eget laboratorie, danner en naturlig og inspirerende ramme til fordybelse i alt fra billedkunst til biologi - her kan alle få stillet deres nysgerrighed.

Stedets naturvejledere/undervisere kan også tage ud i jeres nærområde. Tag et kig vores tilbud her på siden og lad jer inspirere. Har I spørgsmål eller en god idé til et nyt forløb, så tøv ikke med at kontakte os - vi udvikler gerne nyt inden for de rammer, vi har til rådighed.

Krible krable kasser og naturtrailer 

Vi har sammensat nogle inspirerende kasser med alt, hvad der skal til for at nørde i det, der kribler og krabler på land og i vand. Kasserne kan lånes på naturfagscenteret. Henvender sig til natur/teknologi og til biotoparbejde i biologi. 

 

Kontakt
Joan Kæmsgaard Villadsen
89212173

Forløb udbudt af AQUA Naturfagscenter

Dagtilbud

Grundskole

Kursus