Bliv udbyder

Hvem kan blive udbyder?

For at blive udbyder og samarbejdspartner skal man udbyde læringsforløb til en eller flere af UD&LÆR’s målgrupper: dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelse. Med læringsforløb menes i udgangspunktet et personligt møde mellem børn/unge og aktørens særlige fagområde. Det er afgørende, at man råder over et særligt læringsrum, eller at man kan komme ud på kommunens skoler og institutioner og bidrage til at skabe en mere varieret dag for børn og unge. På den måde kan jeres steder og kompetencer bringes i spil som lærerige, oplevelsesorientererede og fagligt forankrede tilbud til målgrupperne.

Kriterier for læringsforløb

  • Der skal være en formålsbeskrivelse samt en beskrivelse af forløbets indhold. UD&LÆR kan hjælpe med at udvikle og formulere dette.
  • Læringsforløbet skal som udgangspunkt foregå i Silkeborg Kommune. Udbyderen behøver dog ikke have adresse i Silkeborg Kommune, hvis de kan komme ud på skolen/institutionen. Spørg UD&LÆR, hvis du er i tvivl.
  • Der er ikke krav om, at tilbuddet er gratis, men billigt er bare bedst.

Som en del af UD&LÆR får man:

  • Mulighed for at blive synlig over for målgruppen på UD&LÆR-platformen og gennem nyhedsbreve, der sætter fokus på læringsforløbene
  • Deltagelse i netværksaktiviteter for udbydere og samarbejdspartnere med fokus på vidensdeling, faglig sparring og udvikling

Kontakt os og få en snak om dine muligheder.