Gratis

Udlån: Tema-rygsække

Beskrivelse

Undersøg naturen med en tema-rygsæk

Hos AQUA Naturfagscenter kan du låne rygsække med grej til at undersøge forskellige temaer i naturen - dag og nat. Hvis du som lærer skal på tur, hvor der ikke er mulighed for at have en trækvogn med, så kan rygsækkene være et godt alternativ. Du kan selv snuppe rygsækken på ryggen, hvis du bare skal af sted med en lille gruppe elever. Skal I hele klassen på tur, kan eleverne skiftes til at bære rygsækkene (de største i indskolingen kan godt bære rygsækkene selv). De tre temaer er:

1: Dyr i vand -  i rygsækken er bl.a. bestemmelsesdug og fiskeketcher

2: Dyr på land - i rygsækken er bl.a. sommerfuglenet og terrarier

3: Nattens dyr - i rygsækken er bl.a. lyslokningsudstyr og flagermusdetektorer

Du kan se mere om rygsækkenes indhold under "Undervisningsmateriale" herunder. På oversigten, som også findes i selve rygsækken, findes også en qr-kode, som gerne skulle føre til en håndholdt videointroduktion over det, du kan finde i rygsækkene. Du kan også finde introduktionerne på AQUA Naturfagscenters youtube-kanal. Vi har ca. 10 rygsække inden for hvert tema, og der er plads til mad, drikke og lidt ekstra tøj i rygsækkene. God jagt!

Formål

Målet er at gøre det nemt at komme ud og opleve naturen. Tasken er pakket, så på med skoene og ud i det blå.

Sted
AQUA Naturfagscenter
Vejlsøvej 55
8600 Silkeborg
Undervisningsmateriale

Oversigt over rygsækkenes indhold og film

Tilmelding

Rygsækkene kan bestilles ved at rette henvendelse til AQUA Naturfagscenter. Det er også her, du kan hente og aflevere rygsækkene igen.

Tlf.nr. 89212173