Træklatring, wirebanen i Ry & rebaktiviteter

Beskrivelse

Vi tilbyder forskellige aktiviteter til børn og unge i alle aldre, som med stor inddragelse af naturen handler om at skabe oplevelser og læring. Rebaktiviteterne afvikles generelt ved brug af midlertidige installationer, som etableres ved aktivitetens start og fjernes ved sluttidspunkt. Aktiviteterne afvikles af en uddannet instruktør med meget erfaring, ligesom der kun benyttes godkendt udstyr. De forskellige aktiviteter kan både være enkeltstående, samt kombineres, hvis det ønskes.

Deltagerne kan involveres i konstruktionsfasen som en del af rebaktiviteten, eller de kan komme til en opsætning der er klar til brug. Vi inddrager også gerne formidling om emner der relaterer til aktiviteten og naturen i området.

Naturen er for alle - også for mennesker med særlige behov! Vi har specialiseret os i friluftsliv tilpasset alle former for funktionsnedsættelser. Vi har bl.a. mobile liftløsninger, så vi kan lave sikre forflytninger fra kørestol og tilpassede svævebaner og kæmpegynger.

Rebaktiviteterne kan, hvis mulighederne tillader det, etableres på jeres skole/institution. Alternativt har vi lokaliteter vi kan anbefale til aktiviteten. Dette vil gøre det nødvendigt med egen transport til den aftalte lokalitet. De beskrevne aktiviteter kan gennemføres såfremt der er økonomi, tid og terræn til det. Det vil indgå som en del af de forudgående aftaler, hvilke aktiviteter der skal afvikles. Der sikres med seler, reb og karabiner. Sikkerheden er i top og udførelsen sker i overensstemmelse med Dansk Træklatreforenings regler og normer.

Træklatring

Udfordr klatreevnerne og oplev på en sikker måde trækronerne indefra.

Svævebane

Mærk suset, når der svæves hen over legepladsen eller mellem skovens træer. Børnene deltager selv aktivt i at trække hinanden op til banens højeste punkt.

Wirebanen i Ry

Tag turen over Slugten imellem træernes kroner og nyd udsigten fra 16 meters højde. Wirebanen er 65 meter lang og alle kan være.

Skovgynge

Bliv trukket op mellem træernes kroner for derefter at suse af sted i kæmpegyngens 8-12 m lange reb. Børnene deltager selv aktivt i at trække hinanden op.

Tovbaner, slackline og reb i lav højde

Afprøv og træn egen balance og smidighed. Baner og liner placeres tæt på jorden, hvorfor der her ikke er nogen faldrisiko og derfor ikke benyttes sele.

Formål

En aktiv hverdag med kropslige erfaringer skaber bedre forudsætninger for at lære og forstå sammenhænge i det vi skal lære om. Naturen kan derfor have relevans som en del af børn og unges udvikling, læring og dannelse. Og så må det gerne være sjovt og spændende undervejs.

Et aktivt friluftsliv med børn og unge kan understøtte mange målsætninger; et bevidst fokus på udviklingen af sociale relationsmønstre, udvidelsen af personlige grænser, ryste-sammen-aktiviteter, fart og spænding, fordybelse, motorik og balance, og meget andet.

Kun fantasien sætter grænser.

 

Sted
Fredensvej 20
8680 Ry

Wirebanen i Ry eller andet efter aftale