Naturens kryb og kravl

Beskrivelse

Vi tilbyder forskellige aktiviteter til børn og unge i alle aldre, som med stor inddragelse af naturen handler om at skabe oplevelser og læring. De forskellige aktiviteter kan både være enkeltstående, samt kombineres, hvis det ønskes. Vi inddrager også gerne formidling om emner der relaterer til aktiviteten og naturen i området.

I videst mulig omfang kommer vi til jer, og afvikler aktiviteterne på skolen, institutionen, eller i jeres lokalområde. Instruktøren medbringer alt nødvendigt udstyr.

Naturen og et aktivt friluftsliv skal være tilgængeligt for alle - også for mennesker med særlige behov! Vi har specialiseret os i friluftsliv tilpasset alle former for funktionsnedsættelser. Vi har bl.a. terrængående manuelle kørestole, der muliggør færdsel i ujævnt terræn.

Naturens kryb og kravl:

Gå på jagt efter og bliv klogere på naturens bænkebidere, regnorme, tusindben og andre insekter.

Formål

En aktiv hverdag med kropslige erfaringer skaber bedre forudsætninger for at lære og forstå sammenhænge i det vi skal lære om. Naturen kan derfor have relevans som en del af børn og unges udvikling, læring og dannelse. Og så må det gerne være sjovt og spændende undervejs.

Et aktivt friluftsliv med børn og unge kan understøtte mange målsætninger; et bevidst fokus på udviklingen af sociale relationsmønstre, udvidelsen af personlige grænser, ryste-sammen-aktiviteter, fart og spænding, fordybelse, motorik og balance, og meget andet. Kun fantasien sætter grænser.

 

Sted
Fredensvej 20
8680 Ry

Hjemme på/omkring egen skole