Skole OL i Roning

03.05.2018

Flere skoler i Silkeborg har sat roning på skoleskemaet. I samarbejde med Dansk Forening for Rosport (DFfR) og Silkeborg Roklub træner eleverne på livet løs. Målet for træningen er deltagelse i det lokale Skole OL stævne i indendørs roning, der afholdes d. 23. maj 2018.

Konkurrencen foregår på romaskiner og der roes i to klasser: en for 6. klasses elever og en for 7. klasses elever. Konkurrencen gennemføres som en 4.000 m holdstafet og eneste krav er at alle klassens elever kommer til at ro mindst en gang. Der roes indledende løb og finaler.

Alle romaskinerne kobles op på storskærm, så alle (både tilskuere og udøvere) i hallen kan følge med under løbene. Den vindende klasse for hvert klassetrin kvalificerer sig direkte til Skole OL finalen på Ceres Park og Arena i Århus d. 12.-15. juni. 2018.

For jer er der rig mulighed for at følge forberedelserne op til stævnet, og der er med garanti gode billeder d. 23. maj.

- Klasser, som ikke har adgang til romaskiner, men som er tilmeldt Skole OL i Roning, inviteres ned i Silkeborg Roklub, hvor de får lov at træne på roklubbens romaskiner.

- I Silkeborg Roklub håber man, at den store opmærksomhed kan udmønte sig i flere ungdomsroere. Forholdende for roning er ideelle omkring Silkeborg, men kendskabet til rosporten har i mange år været begrænset blandt unge Silkeborgensere.

- Se mere om Skole OL i roning her: https://skoleol.dk/sportsgrene/roning/
- Se mere undervisningsmaterialet fra DFfR her: https://roning.dk/kerneydelser/ungdom/attention-go-undervisningsforloeb/
- Se mere om Silkeborg Roklub her: https://www.silkeborg-roklub.dk/

Yderligere information
Tilmelding til Skole OL i roning 23/5 senest 9/5 Nærmere oplysninger fås hos Silkeborg Roklub, Morten Hæk, morten.haek@gmail.com, tlf. 61208744