Skole OL

16.12.2019

Skole OL kommer til Silkeborg, og der er både atletik, bowling, og roning på programmet. www.skoleol.dk

I Silkeborg er der Skole OL stævner i hele tre forskellige sportsgrene – nemlig atletik, bowling og roning. Stævnernes arrangeres af lokale klubber og afholdes i foråret. Du kan tilmelde dine klasser på https://skoleol.dk/lokalstaevner/.

Skole OL er OL i børnehøjde med overskriften ’Fællesskab, Færdighed og Fairplay’. Skole OL er klassekonkurrencer, hvor hele klassen stiller op som et samlet hold og kæmper om sejren i fællesskab. De bedste klasser vinder en plads i den store Skole OL Finale på Ceres Park og Arena i Aarhus den 16.-19. juni 2020.

Tilmeld din klasse på www.skoleol.dk. Her kan du også læse mere om de forskellige sportsgrene og finde undervisningsmaterialer.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Tlf: 24 60 88 02 eller info@skoleol.dk.

Yderligere information
På www.skoleol.dk kan du finde undervisnings- og inspirationsmateriale til nogle af de forskellige sportsgrene. På www.skoleol.dk/alt-om-skole-ol/skole-ol-fairplay/ kan du finde vores undervisningsmateriale om Fairplay.