Jorn+Børn

29.08.2017

Målgruppe: Daginstitutioner og indskoling. JORN+BØRN består af fem inspirationskasser, som I kan låne af Museum Jorn. JORN +BØRN handler om at arbejde med kreative processer og om at stifte kendskab til Asger Jorn, hans værker og tilgang til at skabe kunst.

Der findes fem kasser:

Keramikkassen
Grafikkassen
Bogkassen
Vævningskassen
Malerikassen

Herudover har I mulighed for at booke et forløb, knyttet til hver af kasserne, på Museum Jorn.
Kasserne kan benyttes i kort tid, hvor I f.eks. dykker ned i en af fortællingerne eller en af aktiviteterne i løbet af nogle timer.
Kassen kan også bruges som del af et større projekt, f.eks. over 3 uger og på tværs af institutionen/skolen.

Kasserne indeholder:

Inspirationskatalog

Udklædning (hue og pibe)

Jorn på pind

Jorn-hånddukke

Jorn-tæppe

Logbog

Tre eksempler på Jorns værker knyttet til de respektive kasser

Forskellige materialer / genstande, knyttet til kasserne

Når man har arbejdet med en af kasserne i institutionen/skolen, er det oplagt at besøge Museum Jorn. Her vil I sammen med museets formidler gå på opdagelse og se kunstværkerne i virkeligheden. I vil både se på nogle af de værker, I har arbejdet med og måske på nogle andre. En række rekvisitter er med til at gøre oplevelsen spændende og nærværende for både børn og voksne. Der er også mulighed for at booke en workshop i museets værksted.

Yderligere information
Formål: De fem kasser skal give pædagoger og lærere inspiration til og detaljerede beskrivelser af, hvordan man kan arbejde med Jorns kunst, kreative processer og samfundsengagement i øjenhøjde med børnene. JORN+BØRN bidrager til skolernes og dagtilbuddenes opfyldelse af læringsmål.