Gratis

Vinterbogen

Beskrivelse

Vinterbogen
28. januar – 28. februar 2019

Læs læs læs!

I vinterens store læselyst-kampagne Vinterbogen er der fokus på at dele sin begejstring for gode læseoplevelser. Lav en begejstret anmeldelse på skrift eller video, lav en bookface, der viser hvor meget du elsker netop denne bog, skriv en hyldestsang eller tegn måske noget fra din yndlingsbog. Eller find på noget helt andet. Kort sagt: Vis din begejstring og vær heldig at vinde fede præmier til din klasse.

Vinterbogen er ikke et undervisningsforløb, men en måde at sætte fokus på læseglæde og læselyst på. Læs mere i det vedlagte materiale.

Kombinér jeres deltagelse i Vinterbogen med en særlig Vinterbogen-Booktalk. Booktalkene finder I også på udoglær.dk

Formål

Formålet er at sætte fokus på læselyst og læseglæde og at skabe læsebegejstring for både dygtige og mindre dygtige læsere.

  • Eleverne arbejder med barn til barn formidling af læseoplevelser og formidler via den digitale biblioteksplatform biblo.dk deres læseoplevelser til andre børn i hele landet.
  • Eleverne forholder sig til den læste bog og formidler den i ord og/eller billeder.
  • Eleverne oplever et fælleskab omkring læsningen, hvor læseglæde er i centrum og bøgernes indhold, tykkelse og sværhedsgrad er ligegyldig.
Sted
Silkeborg Bibliotekerne
Hostrupsgade 41 A
8600 Silkeborg
Undervisningsmateriale
Invitation til Vinterbogen med alle nødvendige informationer
Læseskema til print. Vi anbefaler, at I udskriver plakaten i A3. Alternativt kan I hente plakaten på Silkeborg Bibliotek efter aftale med Karen: knk@silkeborgbib.dk
Vinterbogenplakat til ophæng på skolen.
Flyer med information om Vinterbogen
Tilmelding

Læs informationerne i den vedlagte invitation.