Gratis

Erhvervsuddannelsernes dag

Beskrivelse

College360 og SOSU-Østjylland byder velkommen til:

Erhvervsuddannelsernes dag d. 2. november 2023

Vi glæder os til at tage imod dig og din klasse til en sjov, lærerig og god dag!

Når I ankommer til College 360, vil der være en guide, som vil følge jer på dagen og tage jer rundt til de forskellige uddannelser og work shops.

De tekniske uddannelser og businessuddannelserne på College 360 har sammen med SOSU Østjylland lavet et spændende program for dagen. Du vil sammen med din klasse komme på besøg på alle vores uddannelser.

Eleverne får mulighed for at løse og afprøve mindre opgaver, se værkstederne og få en fornemmelse af miljøet på uddannelserne – både inden for EUD og EUX. De vil desuden kunne deltage i forskellige konkurrencer.

Forberedelse

Der er i programmet ikke indlagt tid til frokost, så I bedes spise denne hjemme på jeres egen skole før eller efter besøget.

Du skal som lærer følge din klasse hele dagen og støtte dem i at deltage aktivt i de forskellige aktiviteter. Som forberedelse til dagen kan vi anbefale at din klasse ser denne fim: https://youtu.be/K0HSFJWsM-w

 

Formål

Du vil sammen med din klasse komme på besøg på alle vores uddannelser og se vores flotte erhvervsskole. 

Eleverne vil få mulighed for at løse og afprøve mindre opgaver, se værkstederne og få en fornemmelse af miljøet på uddannelserne – både inden for EUD og EUX, og de vil desuden kunne deltage i forskellige konkurrencer rundt i afdelingerne. 

 

Sted
College360- Erhvervsskolen i Silkeborg
Bredhøjvej 8
8600 Silkeborg

College360 står klar med guides ved indgangen d. 2. november. 

 

 

Tilmelding

Udfyld formularen i Microsoft Forms via. linket.

I får besked om tidspunkt (Formiddag 8:30-11.35) eller (Eftermiddag 12-15.05) i uge 38, 2023

Tilmelding
Tilmeldingsfrist
14.09.2023