Cirkusprojekt

Beskrivelse

Når Søren fra Det Flyvende Kuffertcirkus ankommer til skolen er bilen pakket til bristepunktet med cirkusgrej. I løbet af de første timer bliver grejet pakket ud og introduceret.

Vi skal arbejde med akrobatik, jonglering, stylter, balance, ethjulede cykler og meget andet. Det hele skal jo gerne ende med en spændende forestilling, så de modigste skal også prøve at ligge på spidse søm, gå på knust glas og måske sidde i en sværdkasse.

Søren har selv optrådt med gøgl og cirkus i mere end 30 år, og er en af landet mest erfarne cirkusformidlere... men han er også en gammel pædagog, der både kender til børneliv og hjælper med at styre projektet sikkert i mål.

Cirkus under Corona

Sundhedsstyrelsens retningslinjer skal selvfølgelig overholdes. Fortolkningen er dog forskellig fra kommune til kommune, fra institution til institution og ikke mindst afhængigt af det aktuelle smittetryk. Jeg indretter mig altid efter netop jeres fortolkning. Læs mere om min overvejelser om at lave cirkus i Coronatid her: Cirkusprojekt i Coronatid

Kommer der smittetryk eller restriktioner, der umuliggør at projektet kan gennemføres, aflyser vi arrangementet uden betaling.

Aktiviteter

Der er selvfølgelig stor forskel på om I er 15 eller 200 børn, og om projektet varer en dag eller en hel uge, så vi planlægger forløbet, så det passer til jer.

Formål

I cirkusprojektet er der masser af individuelle udfordringer, men også brug for samarbejde. De mange forskellige discipliner gør, at alle finder deres succerer, og ingen løber tør for udfordringer.

Formålet er, at eleverne rykker grænser og oplever, at de kan bidrage til det fælles projekt, og så bliver de dygtige til at lave cirkus.

Sted

På skolen

Undervisningsmateriale
Inspirationsmateriale
Tilmelding

Det allerbedste cirkusprojekt starter med, at I ringer eller skriver til mig, så vi sammen kan snakke os frem til, hvordan det skal se ud hos netop jer.

Tlf.nr. 27285694