Aktiv cirkusdag i Coronatid

Beskrivelse

En cirkusdag med Det Flyvende Kuffertcirkus er en sjov og lærerig dag, hvor både børn og voksne får nye udfordringer, sved på panden og et smil på læben. Alle får lov at prøve kræfter med akrobatik, balance og jonglering – og nogle af de modigste prøver også sværdkassen eller ligger på spidse søm.

Jeg er gammel børnehavepædagog, men jeg er også rigtig cirkusdirektør, så vi leger ikke cirkus; vi laver rigtige artistnumre, men selvfølgelig tilpasset aldersgruppen.

Cirkus under Corona

Sundhedsstyrelsens retningslinjer skal selvfølgelig overholdes. Fortolkningen er dog forskellige fra kommune til kommune, fra institution til institution og ikke mindst afhængigt af det aktuelle smittetryk. Jeg indretter mig altid efter netop jeres fortolkning. Læs mere om min overvejelser om at lave cirkus i Coronatid her: Cirkusprojekt i coronatid

Kommer der smittetryk eller restriktioner, der umuliggør, at cirkusdagen kan gennemføres, aflyser vi arrangementet uden betaling.

Cirkus over flere dage

Ønsker I at lave et længere cirkusprojekt, kan I booke mig til flere dage.

Efterfølgende sammenhængende dage er halv pris. Vil I bruge en eller flere uger på cirkus, kan jeg komme en dag i starten af forløbet og så igen til afslutningen. I kan sagtens låne noget af mit grej i en periode og på den måde få god tid til at træne cirkus.

Hel dag til halv pris

Jeg får de fleste jobs fra dem, der kender mig og ved, hvad jeg kan. Derfor tilbyder jeg ind imellem at lave en hel cirkusdag til halv pris. Har I lyst til at prøve det, skal I kontakte mig, og så vender jeg tilbage, når jeg har et forslag til en dato.

  • Til halv pris kan man ikke foreslå en bestemt dato. Jeg foreslår en eller flere datoer, I kan vælge.
  • Halv pris-tilbuddet kan ikke bruges i forbindelse med indvielser, jubilæer og andre markeringer.
  • Institutioner, der tidligere har lavet cirkus med mig, kan ikke benytte halv pris-tilbuddet. I ved godt, at jeg er pengene værd ;-)
Aktiviteter

En cirkusdag kan bruges på, at en gruppe børn (ca. 15-25) træner cirkus hele dagen. Hen på eftermiddagen slutter vi med en stor cirkusforestilling, hvor børnene viser, hvad de har lært. Hvis vi må, inviterer vi forældrene eller de andre børn; ellers laver vi måske lidt video.

Dagen kan også bruges på, at alle børn i grupper træner cirkus med mig. De ældste vuggestuebørn og de yngste børnehavebørn får ca. 40 - 60 minutters workshop. Afhængig af hvor mange grupper der er, og hvor lang tid I har til rådighed, får de større børn mellem en og tre timer med cirkus. Hvis det er muligt at samle alle børn ude eller inde, kan dagen eventuelt slutte med, at jeg spiller en lille forestilling for jer.

Formål

I cirkusprojektet er der masse af individuelle udfordringer men også brug for samarbejde. De mange forskellige discipliner gør, at alle finder deres succerer, og ingen løber tør for udfordringer.

Sted

Foregår på institutionen

Undervisningsmateriale
Inspirationsmateriale
Tilmelding

Den allerbedste cirkusdag starter med, at I ringer eller skriver til mig, så vi sammen kan snakke os frem til, hvordan den skal se ud hos netop jer.

Tlf.nr. 27 28 56 94