ANIMOK 2018 - Animationsfestival for børn og unge

04.04.2018

ANIMOK arrangeres af The Animation Workshop i Viborg som en del af Viborg Animation Festival - VAF. ANIMOK er opbygget som en rigtig filmfestival med filmjury, online afstemning og prisoverrækkelse. Som noget helt nyt i år kan man deltage på to måder: i ANIMOK-dag eller ANIMOK-online. ANIMOK-dag d. 24 september 2018 i Viborg Oplev jeres egne film på det store lærred i biografen, deltag i konkurrencen om fine ANIMOK-priser og deltag i spændende workshops for hele klassen. Deltag i ANIMOK-dagen, som er en hel dag i Viborg med film i biografen, workshops og prisoverrækkelse, eller deltag i ANIMOK-online, hvor afstemningen forgår online og vinderen for overrakt prisen i klassen. ANIMOK-online Indsend jeres animationsfilm og deltag i online afstemningen om dette års Publikumspris. Vinderne får overrakt ANIMOK-statuette og præmier i klassen i uge 39.

Intro workshop
D. 15. august kl.13-16 er der introduktionskursus på The Animation Workshop i Viborg for de deltagende undervisere. Her er der oplæg omkring animation i undervisningen, forskellige teknikker, materialer og udstyr samt en hands-on animationsworkshop, hvor I får et indblik i hvor nemt det er at animere og give jeres historie liv.

Konsulenthjælp til filmarbejdet
Konsulenter fra the Animation Workshop kommer ud på skolen og støtter de tilmeldte klasser i arbejdet med at skabe egne animationsfilm. Det kan f.eks. være til opstart af forløbet, når I skal i gang med optagelserne, eller når I laver lyd.

Gratis adgang til Animated Learning Konference
D. 27. september afholdes den årlige Animated Learning Konference om  Film- og medialiteracy i undervisningen. Temaet for dette års konference er Special World - hvordan styrker vi innovative og kreative rum i alle fag?