Gratis

Attention... GO! Sæt roning på skoleskemaet

Beskrivelse

Bliv klædt på til at varetage Attention… GO! – strukturererede undervisningsforløb i idræt (mellemtrin og udskoling) samt natur/teknologi (mellemtrin) på fire moduler med fokus på roning.

På kurset vil du lære om rotaget i teori og praksis i romaskiner, og efterfølgende selv være i stand til at stå for at undervise eleverne. Du vil blive introduceret til undervisningsmaterialerne Attention… GO! til både mellemtrinnet og udskolingen. Undervisningsmaterialerne er både anerkendt af Dansk Skoleidræt og Undervisningsministeriet. Alle tre forløb imødekommer de nye forenklede mål, og er bl.a. med til at klæde eleverne på til prøven i idræt i 9. klasse.

Kurset er relevant for idrætslærere og natur/teknologilærere på mellemtrinnet og idrætslærere i udskolingen. Til lærere, der arbejder med åben skole, bevægelse i undervisningen, aldsidig idrætsudøvelse, idrætskultur og relationer, krop, træning og trivsel, kommunikation, undersøgelse.

Undervisningsmaterialer fra DFfR

 

Forplejning

Tilmeldingen går til Sejs skole, som også betaler for kurset.

Der er ca 15 pladser på kurset og Sejs Skole, Langsøskolen, Resenbro Skole og Voel Skole har forret til halvdelen af pladserne.

Kontakt
Ronja Egsmose
Projektleder
26547696
Sted
Åhavevej 1B
8600 Silkeborg
Silkeborg Roklub