Slominski Workshops - OBS! Kun 4 forløb

Beskrivelse

Undervisningstilbuddet består af dels en kort introduktion til Andreas Slominski udstillingen, og dels kreativt arbejde med skulptur i museets værksted.

Vi dykker ned i Slominskis humoristiske, dybsindige og finurlige univers, vi stiller spørgsmål og går i dialog om hverdagselementer som toiletter og begreber som ”lykke”. Med inspiration fra udstillingen sætter vi fantasien fri i legen med at lave umulige skulpturer i værkstedet. Til det kreative arbejde bruger vi forskellige industrielle effekter, kendte produkter men her sat ind i helt nye sammenhænge i elevernes personlige skulptur-fortællinger. Alle elever får hver et toiletsæde, som basis for deres skulptur og genstande som musefælder, ispinde, mælkekartonner og plastik legetøj sammensættes og tilsammen dannes en helstøbt collageskulptur, der spraymales med én af farverne fra Slominskis karakteristiske farveskala.

Den tyske konceptkunstner Andreas Slominski (f. 1959) er kendt for sine humoristiske afprøvninger af kunstverdenens umuligheder, og han gæster Museum Jorn hen over sommeren og frem til 3. september 2017. Han arbejder med skulpturer og installationer, der bl.a. består af fælder, indmurede kropsdele, assemblager af toilethuse i plastik eller samtidsarkæologiske fundstykker som ispinde og sammenfoldede støveklude, I udstillingen kan man opleve markante værker og stedsspecifikke installationer, som Slominski har skabt specielt til udstillingen på Museum Jorn.

Formål

At eleverne stifter bekendtskab med international samtidskunst, lader sig inspirere og gives mulighed for egen kreativ udfoldelse.

Undervisningsmateriale
Museet stiller materialer til rådighed
Tilmelding